Az Emirates új, innovatív funkciót vezetett be okostelefonos alkalmazásában, amely lehetővé teszi az utasoknak, hogy testre szabott lejátszási listákat hozzanak létre már utazásuk előtt, majd szinkronizálják azokat az ülőhelyükkel a fedélzeten. Így az utazások hatékonyabban tervezhetők, és a fedélzeti élmény még teljesebb lehet, miután a gazdag szórakoztató kínálat mostantól bármikor böngészhető – közölte lapunkkal a dubaji légitársaság.

Forrás: Emirates

Az ice, az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerének kínálatában több mint 4000 on-demand szórakoztató csatorna szerepel.

A gyűjtemény 1000-nél is több játékfilmet tartalmaz – megelőzve minden más légitársaságot -, továbbá népszerű sorozatokat, több tízezer zeneszámot, podcastot és játékot élvezhetnek az utazók.

A szinkronizálás funkció jelenleg több mint 100 Boeing 777-es repülőgépen érhető el, és a következő hónapokban fokozatosan a teljes flottára kiterjed majd, beleértve az A380-as repülőgépeket is. Az Emirates 44 nyelven kínál szórakozást, és minden hónapban több mint 100 film kerül be a rendszerbe – köztük magyar filmek is.

Az Emirates legfiatalabb utasaira is gondol a gyermekfilmek és TV csatornák széles kínálatával. A több mint 75 Disney, Marvel és egyéb gyerekfilm mellett több mint 50 tévécsatorna is rendelkezésre áll, a többi között a Cartoon Network, a Nickelodeon, a CBeebies és a Disney Channel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ice széles palettáján találhatók például az Emirates saját gasztro és bor csatornái, melyek betekintést nyújtanak a kulisszák mögé, a fedélzeti menükészítés rejtelmeibe; LinkedIn szakértői előadások; és uTalk nyelvórák kezdőknek szóló leckékkel.

Az Emirates-alkalmazás egy mindenes utaskísérő, mellyel az utazók repülőjegyet, szállást, programokat foglalhatnak és autót kölcsönözhetnek.

Az ice tartalomkínálat böngészésén felül az utazás előtt egy hónappal az utasok megtekinthetik járatuk étlapját és borlapját.

Az Emirates alkalmazás 3D üléstérképet is kínál, mely lehetővé teszi az Emirates A380 és az Emirates Boeing 777-es fedélzetén való tájékozódást az ülés választás során, és a tágas kabin felfedezését az utazás előtt.

Az Emirates applikáció ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre.

Introducing ice Playlists

Choose your entertainment on the Emirates app before you fly, then simply sync it with your seatback screen on board and enjoy your own personalised playlist of movies, music and TV shows on your next flight. To find out more, visit http://bit.ly/2CEclmP

Közzétette: Emirates – 2019. január 22., kedd