Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába az Emirates – közölte a dubaji központú légitársasága. 

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatát, ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az egész ország területéről, de különösen a fővárosból.

Az Emirates a légiutas-kísérők számára komplex juttatási csomagot kínál, amely a körülbelül 750.000 forintos, adómentes havi fizetésen túl többek között közös szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket is tartalmaz.

A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

Forrás: Emirates

A dubaji légitársaság 2019. június 6-án tart nyílt napot reggel 9 órától Budapesten, a Marriott Hotelben. A toborzó-rendezvényen a részvétel előregisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már a nyílt napot megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán. Ezen túl csupán egy friss fotó, és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A leendő légiutas-kísérőknek meg kell felelniük néhány kritériumnak, így
a jelentkezés feltétele többek között a betöltött 21. életév, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva.

A pályázóknak akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Az Emirates, melynek 270 szélestörzsű repülőgépből álló légiflottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens 158 desztinációjára a magyar utasokat. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel a 135 nemzetiség alkotta légiutas-kísérő csapatában, melynek közel 300 magyar tagja is van.

Ha más légiközlekedési / repülőtéri állások érdekelnek kattints ide, vagy iratkozz fel az AIRportal.hu Légiközlekedési Állás hírlevelére:

Légiközlekedési állásokat szeretnél kapni e-mailben?

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldjük a legfrissebb ajánlatokat!