Legnépszerűbb fedélzeti termékeit ajándékcsomagban értékesíti a Qantas, így csökkentve a járatok számának drasztikus visszaesése miatt felhalmozódott készleteit.

Jelenleg a Qantas összes nemzetközi járata és a belföldi járatainak többsége is fel van függesztve, így az ausztrál légitársaság rengeteg fedélzeti terméket halmozott fel, amelyeket egyelőre nem tud kiosztani repülőgépei fedélzetén.

Így a cég ezekből a termékekből ajándékcsomagot állított össze, amelyet névtelenül, akár meglepetésként is meg lehet rendelni, az ár pedig a házhoz szállítást is tartalmazza. A csomagok 25 ausztrál dollárba vagy 4350 Qantas-mérföldbe kerülnek, egy személy maximum tíz darabot vásárolhat.

Forrás: Qantas

Mindegyik ajándékcsomag tartalmaz egy üzleti osztályon kiosztott pizsamát L/XL méretben (amely állításuk szerint az emberek zömének megfelelő) és kényelmi csomagot, amely prémium minőségű ASPAR termékekből áll, a prémium osztályon kiosztott snackeket, többek között TimTam csokoládét, 200 gramm csomagolt mandulát, valamint egy doboz citromfű és gyömbér ízesítésű filteres teát. 

A csomagok augusztus 14-étől vásárolhatók meg a https://www.qantasstore.com.au/ weboldalon, vásárlás során pedig egyúttal a légitársaság törzsutasprogramjának tagjává is lehet válni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Qantas nemzetközi járatainak újraindítását jövő nyárra tervezi, amelyről mi is beszámoltunk korábban.