A pedagógusok világnapja alkalmából a Qatar Airways 2020. október 5. és 7. között 75 országban összesen 21 000 darab ajándék repülőjegyet kínál fel a tanárok számára – közölte lapunkkal a légitársaság.

A turista osztályra szóló ajándék repülőjegyeket a légitársaság hálózatán jelenleg elérhető, 90 úti cél bármelyikére fel lehet használni.

Emellett a tanárok utalványt is kapnak, amellyel 50 százalék kedvezménnyel foglalhatnak egy következő alkalommal repülőjegyet maguknak vagy egy családtagjuk, barátjuk részére. Az utazási időszak egészen 2021. szeptember 30-ig tart.

(Fotó: AIRportal.hu)

Az ingyenes repülőjegyet a Qatar Airways oldalán lévő formanyomtatvány kitöltésével lehet igényelni. A regisztráció után e-mailben érkezik egy egyedi promóciós kód, amellyel foglaláskor lehet érvényesíteni az ingyenességet.

Minden országra meghatározott mennyiségű kódot osztanak ki, „first come, first served” alapon, azaz a leggyorsabb regisztrálók kapják meg a kedvezményt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A napi jegymennyiség mindhárom nap (október 5-7.) dohai idő szerint hajnal 4-kor (budapesti idő szerint hajnal 3-kor) kerül be a rendszerbe.

Érdemes tehát résen lenni és korán kelni az érintetteknek, mert a hasonló tavaszi, egészségügyi dolgozóknak szóló akció során a légitársaság rendszere túlterhelődött, így több olvasónk is jelezte, hogy nehézségekbe ütközött a regisztráció.