Az Emirates és a flydubai bejelentette, hogy az Emirates a flydubai 3 kontinenst átívelő 29 célállomására bővíti ki a hálózatát.

Forrás: Emirates

A korábban megkötött codeshare megállapodás útján létrejött partnerhálózat nagyobb járatsűrűséget és könnyebb megközelítést biztosít még több globális célállomásra, az utasoknak továbbá poggyászaik újra-feladásával sem kell bajlódniuk.

Jegyek október 3-tól foglalhatók az emirates.com oldalon, az Emirates ügyfélszolgálaton, illetve az utazási irodákon keresztül a 2017. október 29-től induló járatokra.

Az Emirates és a flydubai a két légitársaság egyedi márkajegyeit tükröző termékélményt fejlesztenek ki.

Együttes jegyfoglalás esetén a codeshare megállapodás részeként az Emirates utasok ingyenes fedélzeti ellátásban részesülnek, továbbá igénybe vehetik az Emirates nagyvonalú poggyász-szabályozását a flydubai által működtetett járatokon Business és Economy osztályon egyaránt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A dubaji központon keresztül történő utazás zökkenőmentes átszállást biztosít, hiszen az új partnerségnek köszönhetően a minimum átszálláshoz szükséges idő az Emirates otthonául szolgáló 3-as terminál és a flydubai által használt 2-es terminál között 120 percre csökken.

A mai bejelentés a kezdeti szakasza annak a kiterjedt megállapodásnak, amely a codeshare megállapodás további bővítését és a két légitársaság hálózatának összehangolását követően a jövőben további város-összeköttetéseket eredményez.

Törzsutas program

A partnerség első fázisában az Emirates Skywards tagok az érvényben lévő Skywards mérföldprogram szerint gyűjthetnek Skywards mérföldeket a codeshare járatokon is.

Az Emirates által biztosított ingyenes feladott poggyász mellett a Skywards Prémium hűségszintű tagjai emellett további poggyászt is feladhatnak: Platina szinten 20 kg-ot, Arany szinten 16 kg-ot, Ezüst szinten pedig 12 kg-ot a flydubai által üzemeltetett codeshare járatokra.

A codeshare járatokon utazó Ezüst, Arany és Platina hűségszintű Skywards tagok igénybe vehetik a flydubai Business osztályú check-in pultjait és elsőbbségi beszállásban részesülnek. A két légitársaság hűségprogramjának tagjait érintő további szolgáltatásokról a légitársaságok a jövőben számolnak be.

Az Emirates és a flydubai codeshare megállapodásának úti céljai

Város Ország
Aszmara Eritrea
Belgrád Szerbia
Kijev Zsuljani Ukrajna
Juba Dél-Szudán
Krasznodar Oroszország
Szamara Oroszország
Kazán Oroszország
Mineralnye Vody Oroszország
Odessza Ukrajna
Prága Csehország
Rosztov-na-Donu Oroszország
Szarajevó Bosznia-Hercegovina
Szkopje Macedónia
Szófia Bulgária
Tbiliszi Grúzia
Kuvait Kuvait
Baku Azerbajdzsán
Lakhnau India
Ahváz Irán
Bandar-Abbász Irán
Iszfahán Irán
Lar Irán
Siráz Irán
Nedzsef Irak
Biskek Kirgizisztán
Maszkat Omán
Szalála Omán
Jekatyerinburg Oroszország
Bukarest Románia