2019. áprilisától új útvonalat indít Budapest és Sevilla között a Ryanair. Az ír low-cost légitársaság járataival hetente két alkalommal repülhetnek Spanyolország negyedik legnagyobb városába a magyar utasok.

Újabb járatot indít 2019-es nyári menetrendjében a Ryanair Budapestről – a szeptember végén bejelentett, Budapestről Cagliariba és Bariba közlekedő járatok és a római járatszám-bővítés mellett – a légitársaság Sevilla-ba is közlekedik majd Budapestről.

A Ryanair múlt heti budapesti sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint a légitársaság jelenleg 4 repülőgépet állomásoztat Budapesten, de újabb “nagyobb” beruházás várható, azonban ezzel kapcsolatban további részleteket nem árutak el.

Az új járatnyitásokkal a tavalyi 2,4 millió után a 2019-es évre mintegy 2,7 millió utasra számít a Ryanair Budapesten a teljes év forgalmát tekintve.

A cég közlése szerint az összes, az idén nyári menetrendben bevezetett új járat jól teljesített, így a 2019-es nyári menetrendben minden, a mostani szezonban elérhető járat újra elindul.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu