Címlap Címkék Flyr

Címke: Flyr

A Norwegianhez kerülhetnek a csődbe ment Flyr Boeing 737 MAX gépei

Szándéknyilatkozatot írt alá az Air Lease Corporation és a Norwegian hat példány lízingjéről, ezek vélhetően a csődbe ment Flyr flottájából érkeznek, az amerikai gyártó által késve átadottak helyett.

Szerdán csődöt jelent a norvég Flyr

A légitársaság leállította a repülőjegy-értékesítést, valamint véglegesen törölte az összes járatát.

Kritikus likviditási helyzetbe került a norvég Flyr

Sikertelenül zárult a norvég légitársaság tőkeemelési kísérlete, így bizonytalan a további sorsa, és veszélyben van a flotta felének nyárra munkát biztosító wet-lease megállapodás is.

A Lufthansa Technik Budapest tartja karban a norvég Flyr flottáját

A cég látja el a légitársaság Boeing-flottájának nagyjavítási feladatait, az első 737-800-as karbantartását már elvégezték Budapesten, később pedig érkeznek az új generációs MAX-ok is.

Jelentősen visszavágja menetrendjét a télen két norvég low-cost légitársaság

Nehéz időszakra számít a visszaeső kereslet és a rekordmagas üzemanyagköltségek miatt a Norse Atlantic és a Flyr, mindkét norvég légitársaság jelentősen visszavágja üzemelését a kézpénzkiáramlás csökkentése érdekében.

Boeing 737 MAX 8-asokkal fejleszti flottáját a norvég Flyr

Szándéknyilatkozatot írt alá a légitársaság hat vadonatúj Boeing 737 MAX 8 bérletéről az Air Lease Corporation (ALC) lízingcéggel.

Visszavonulót fújt a Wizz Air Norvégiában

Megszünteti norvégiai belföldi útvonalait, és nem indítja el a júniustól Oslóból tervezett nyaralójáratai nagy részét a Wizz Air, miután a múlt héten sikerrel zárult a Norwegian megmentése.

Újabb diszkont légitársaság léphet idén az európai piacra

Új diszkont légitársaság indulhat el Norvégiában, amely elsősorban belföldi és nyaralójáratokat teljesíthet, de később Európa nagyvárosaiba, sőt akár Budapestre is repülne.

Jelentkezz repüléstájékoztatónak a HungaroControlhoz!

Ha csapatjátékos vagy, jól kommunikálsz angol nyelven, rugalmasan és gyorsan kezeled a váratlan szituációkat, akkor ez egy álommunka lehet számodra.
Hirdetés
Translate »