Címlap Címkék Repatriációs járat

Címke: repatriációs járat

Megszűnt minden beutazási korlátozás, maszk sem kell már Ferihegyen

Megszűnt a kötelező maszkviselés és 24 hónap után a járványügyi ellenőrzés a beléptetésnél, az ukrajnai háború miatt pedig már több mint 8000 külföldi utazott el repatriációs járatokkal Budapestről.

Zavartalan Ferihegy forgalma, az 1-es terminálon kezelik a menekítő járatokat

A felfüggesztett ukrajnai és orosz járatok kivételével minden budapesti járat a menetrendje szerint közlekedik, az Ukrajnából menekülőket az 1. terminálról szállítják el, speciális ellátást és eljárásrendet dolgoztak ki számukra.

Repatriációs járatot küldött Budapestre az Aeroflot

Rendkívüli engedéllyel oroszokat hazaszállító járatot indított Budapestre az Aeroflot.

Már csaknem kétezer indiai diák utazott Budapestről haza

Csütörtökig kilenc járattal 1988, Ukrajnából elmenekült indiai diák utazott Budapestről haza, a következő napokban még körülbelül háromezernek a hazatérésében segít a magyar állam.

Mozgalmas évet zárt az Air France

A légitársaság összeállítása szerint tavaly több mint kétezer repatriációs járatot teljesített és 3 millió visszatérítési igényt dolgozott fel, valamint 400 ezer tonnával csökkentette szén-dioxid-kibocsátását.

Itt van az amerikai mentesítő járatok menetrendje

A Los Angeles-i magyar főkonzulátus közzétette a Wizz Air Airbus A321neóival április 1-jére tervezett mentesítő járatok menetrendjét és feltételeit, a jegyek 880 dollárba kerülnek, és általában a Wizz Air szabályai az irányadóak.
Hirdetés
Translate »