Címlap Címkék W23/24 BUD

Címke: W23/24 BUD

A Budapest Airport (BUD) 2023/24-es téli menetrendjével kapcsolatos híreink

Új útvonalak és újrainduló járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2023/24-es téli menetrendben (W23/24).
A téli menetrendi időszak 2023. október 29-től 2024. március 30-ig tart. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér / Ferihegy téli menetrendjével kapcsolatos hírek, információk:

Újraindítja izraeli járatait a Wizz Air

A Wizz Air járatai március 1-től hetente három alkalommal, hétfőnként, péntekenként és vasárnaponként közlekednek Budapest és Tel-Aviv között.

Járatokat indít Debrecen és Róma között a Wizz Air

December 13-tól hetente 2 alkalommal repül majd a Wizz Air a Fiumicino repülőtérre Debrecenből, Budapestről pedig Edinburgh helyett Glasgow-ba közlekedik november 14-től.

Repteret vált Stockholmban október végétől a Wizz Air

A téli menetrend kezdetétől Skavsta helyett Svédország legnagyobb forgalmú nemzetközi repülőterére, Arlandára repül a diszkont légitársaság Budapestről.

A téli menetrendben 36 légitársasággal 107 úti cél érhető el Budapestről

A Liszt Ferenc reptér üzemeltetője mintegy 14,3 millió utasra számít idén, és piaci igényt lát a lehetséges új útvonalak között Malé, Delhi és Addisz-Abeba felé is  - hangzott el a Budapest Airport csütörtöki workshopján.

Adventi járatokat indít Budapestre a Jet2 is

A brit légitársaság meghirdette év végi menetrendjét, amelyben Berlin, Bécs, Koppenhága, Köln, Krakkó és Prága mellett a budapesti karácsonyi vásárra is kínál járatokat.

Birminghambe és Alicantébe is repül Budapestről a téli menetrendben a Ryanair

Az ír fapados két új útvonalat tett elérhetővé a foglalási rendszerében október végétől Budapestről, cserébe kettőt viszont bezárt: jön Birmingham és Alicante, távozik East Midlands és Göteborg.

Kilenc budapesti útvonalán növeli a járatok számát a Wizz Air

A megnövekedett kereslet miatt 9 útvonalán heti 14 járattal bővít, a Sarm es-Sejk-i indulását pedig néhány héttel előrébb hozta a diszkont légitársaság.

Hajtóműproblémák miatt jelentős kapacitáscsökkentésre kényszerül a Wizz Air

Az A320neo családba tartozó repülőgépek hajtóműveinél felmerült újabb probléma miatt a következő két negyedévben akár tíz százalékos kapacitáscsökkentésre kényszerülhet a Wizz Air.

A budapesti karácsonyi vásárra kínál járatot az Air Corsica

Az Air Corsica december közepén egy járatpárt indít a magyar fővárosba, másik három népszerű adventi úti cél mellett.

Két és fél hónapig Dortmund helyett Kölnbe repül a Wizz Air

Október 1. és december 17. között Budapestről a Köln-Bonn (CGN) repülőtérre közlekednek a diszkont légitársaság járatai Dortmund helyett.

Jövő nyáron is heti háromszor repül Budapestre az Air Baltic

Közzétette 2024-es nyári menetrendjét az Air Baltic, 11 úti céllal bővíti hálózatát a balti országokból, a magyar fővárosba a téli menetrendben heti kétszer, jövő nyáron pedig háromszor repül.

Elindult az üzbég Qanot Sharq Taskent – Budapest járata

Augusztus 20-án, vasárnap hajnalban érkezett először Budapestre az üzbég Qanot Sharq Airbus A320-as repülőgépe, szeptembertől heti kettő, jövő januártól pedig három járat közlekedik Taskent és a magyar főváros között.

Mindkét budapesti útvonalán Boeing 787-esre vált az Air China

A 2023/24-es téli menetrendben az Air China Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépekkel teljesíti járatait a magyar fővárosba Pekingből és Csungkingból is, ezzel mindkettőn elérhető lesz a prémium turista osztály.

Ősszel indul a Brassó és Budapest közötti légijárat

Egyelőre azt nem tudni, hogy melyik légitársaság üzemelteti majd a járatot.

Taskent és Szamarkand is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

Augusztus végétől heti egy, ősztől kettő, jövőre már három járat közlekedik Budapest és Taskent között, az év végétől pedig a Wizz Air repül a szintén üzbegisztáni Szamarkandba.

Taskent és Budapest között indulnak járatok

Az üzbég közlekedési minisztérium közlése szerint a Qanot Sharq Airlines augusztus 20-tól repül majd a két főváros között Airbus A320-as repülőgépeivel.

Tenerifére indít járatot Budapestről a Ryanair

Az ír fapados a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre indít hetente háromszor közlekedő járatot Budapestről a 2023/24-es téli menetrendi időszakban, közvetlenül versenyezve a Wizz Airrel, így már heti hét járat lesz a népszerű üdülőhelyre.

Heti 18 járatot indít Párizs és Budapest között az Air France a téli menetrendben

Ősztől bővíti észak-amerikai kínálatát az Air France, a Liszt Ferenc repülőtér és a párizsi Charles de Gaulle között pedig hetente 18 járatot üzemeltet majd.

Naponta repül Madrid és Budapest között télen az Iberia

Összes fő piacán jelentősen növeli kínálatát a következő téli menetrendben a spanyol nemzeti légitársaság, Madrid és Budapest között a hét minden napján repül majd az Iberia.

Kairóba indít járatokat Budapestről a Wizz Air

Október 30-tól hetente három alkalommal lehet repülni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről az egyiptomi fővárosba a fapados légitársasággal.

Járatsűrűséget növel és két célállomással bővít idén Budapesten a Wizz Air

Az egyik legjobban teljesítő európai légitársaság a Wizz Air, a legkevesebb járattörléssel, és tanulva a tavalyi nyár kihívásaiból, az idei szezonra nagyobb tartalékokkal készül - jelentette ki Váradi József.

A téli menetrendben is repül az Air Baltic Riga és Budapest között

A 2023-2024-es téli szezonban hetente kétszer közlekednek majd a lett légitársaság járatai.

Budapesti járatokat indítana a Kuwait Airways

A közel-keleti állam, Kuvait nemzeti légitársaságának elnöke több európai útvonal idei megnyitását kilátásba helyezte, köztük Budapestre is.
Hirdetés
Translate »