Ryanair Austria néven folytatja az osztrák Lauda légitársaság, a cég közösségi oldalán pénteken változtatták meg az elnevezést.

Csendben Ryanair Austria-ra változtatta elnevezését a Facebook oldalán a Lauda (Laudamotion) légitársaság pénteken délután.

A cég hivatalos közleményt nem adott ki a névváltoztatásról, egyelőre a laudamotion.com weboldalon még a korábbi dizájn és logó szerepel.

Forrás: Ryanair Austria hivatalos facebook oldal

Júniusban már írtunk róla, hogy a Ryanair bedarálja a Laudamotiont, annak ellenére, hogy az utolsó pillanatban sikerült lenyomni a dolgozók torkán az ír anyacég feltételeit.

Nyár közepe óta a Lauda szinte minden bécsi járata Ryanair kód és hívójel alatt repül, ezzel az osztrák légitársaság gyakorlatilag egy wet-lease szolgáltatóvá degradálódott, amely az anyacége számára teljesít járatokat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Akkor még azonban úgy volt, hogy az osztrák légitársaság megtartja brandjét, és bár megcsonkolt flottával és dolgozói állománnyal, de továbbra is Lauda név alatt repül.

A mostani lépés viszont azt vetíti előre, hogy a néhai autóversenyző neve hamarosan végleg eltűnik az égről és a repülőterekről.

Fotó: AIRportal.hu