Március 30-tól az Emirates utasai Chicago, Houston és San Francisco érintésével egyszerűen csatlakozhatnak a United kiterjedt hálózatához, és viszont.

A code-share járatok indításával a dubaji légitársaság Egyesült Államokba tartó utasai mostantól 155 amerikai városba juthatnak el a United hálózatán belül, míg a United utasai Dubaj mellett az Emirates hálózatának több mint 80 célállomására utazhatnak egyetlen repülőjeggyel, a teljes útra feladva poggyászukat.

Az Emirates és a United közötti együttműködés lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államokon kívüli amerikai úti célok szélesebb palettáját is elérjék. A továbbiakban az Emirates ügyfelei 77 United-célállomás közül választhatnak Kanadában, Mexikóban, a Karib-térségben és Dél-Amerikában.

(Forrás: Emirates)

Jelenleg az Emirates Dubajból 12 egyesült államokbeli úti célra, illetve Kanada, Mexikó, Brazília és Argentína öt városába üzemeltet járatokat.

A partnerség kiterjed a két légitársaság törzsutas-programjára is, lehetővé téve mind a Skywards, mind a Mileage Plus tagjainak, hogy a cégek járatain utazva pontokat gyűjtsenek, valamint hogy a code-share járatokra történő átszálláskor használhassák mindkét légitársaság várótermeit.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A megállapodás értelmében az Emirates Skywards-tagok a United Airlines nemzetközi és belföldi hálózatában utazva is gyűjthetnek mérföldeket.

Fotó: AIRportal.hu