Új élményben lehet részük a Garuda belföldi járatain utazóknak, az indonéz légitársaság ugyanis élőzenés koncerteket rendez a repülőgépei fedélzetén.

Igyekszik új módon szórakoztatni az utasait a Garuda indonéz légitársaság: a magazinokon és a képernyőkön elérhető szolgáltatásokon kívül fiatal, feltörekvő zenei tehetségeknek ad lehetőséget, hogy bemutatkozzanak a közönség előtt.

A légitársaság célja kettős: egyfelől így akarja megnyerni magának a millenniumi generációt, amelynek tagjai nyitottabbak az újdonságokra, másrészt pedig teret kívánnak adni a fiatal zenészeknek is. Ráadásul az utazók igazi indonéz hangulatba kerülhetnek.

A légitársaság közlése szerint csak néhány belföldi járaton adnak majd koncertet különböző zenekarok, amelyek nem tartanak tovább 10-15 percnél.

A zenészek biztonságát sem kockáztatják, hiszen turbulencia esetén megszakítják az előadást és a helyükre ülnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az első zenekar január elején, a Jakarta-Bali járaton mutatkozott be. A két zenész láthatóan nagy sikert aratott a fedélzeten utazók körében – legalábbis a Garuda Twitterén megosztott képek alapján lelkesen fotózták őket.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alvásra, pihenésre vágyó utasok díjazzák-e a koncert ötletét.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!