Quisine fantázianévvel megújítja a fedélzeti ellátást járatainak turista osztályán a Qatar Airways. Az ötcsillagos légitársaság a turista osztályon utazó ügyfelei számára magasabb szintre emeli a fedélzeti étkezés élményét.

Forrás: Qatar Airways

A légitársaság hosszútávú és ultra hosszú járatain az utasok újfajta menükártyát kapnak majd, amely nem csak a fogásokat, hanem az étkezések idejét is tartalmazza, hogy az utasok tervezni tudják a repülést és ne maradjanak le egyik étkezésről sem.

Az öt óránál hosszabb járatokon bevezetik az italok és koktél-snackek felszolgálását a főfogás előtt.

A Qatar Airways 25 – 50 százalékkal megnöveli az ételadagokat és nagyobb hangsúlyt helyez a helyi, friss és egészséges szezonális alapanyagok használatára.

Az étkezések során egyedileg csomagolt friss és meleg kézműves péksüteményt és palackos vizet is kapnak az utasok.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság bővíti a repülés közben fogyasztható rágcsálnivalók kínálatát is, lesz köztük sajt, kekszek, csoki (Godiva), chips és pattogatott kukorica (4700BC), utóbbi több különböző ízesítéssel.

A Qatar Airways a kínálat mellett a fedélzeti étkezéshez használt edényeket és evőeszközöket is lecserélte, eközben szem előtt tartotta azt is, hogy kevesebb egyszer használatos műanyaggal terhelje a környezetet.

Az új Quisine fedélzeti ellátást fokozatosan vezeti be a légitársaság a járathálózaton, elsőként a Doha – Brüsszel, Cardiff, Göteborg, Moszkva és Szentpétervár között repülő utasok élvezhetik majd.

Forrás: Qatar Airways

Az elmúlt időszakban nem ez a Qatar Airways első olyan lépése, amikor a turista osztályon repülő utasai számára kedvez, a légitársaság március elején, a berlini ITB turisztikai kiállításon mutatta be új, nagyobb kényelmet kínáló turista osztályú üléseit. Az új fedélzeti berendezést elsőként az új generációs hajtóművekkel felszerelt Airbus A321neo repülőgépein vezeti be a légitársaság.

Az idei évben is számos nemzetközi elismerést elnyert Qatar Airways több mint 250 repülőgépes flottájával nem kevesebb mint 160 úti célra repül a Doha Hamad Nemzetközi Repülőtéren működő központjából. 2019-ben a légitársaság számos új útvonalon indít járatokat, köztük Izmirbe (Törökország), Rabatba (Marokkó), Máltára, a Fülöp-Szigeteki Davaoba, Lisszabonba, Mogadishuba (Szomália) és a malajziai Langkawiba.