A Qatar Airways a berlini ITB turisztikai kiállításon mutatta be új, nagyobb kényelmet kínáló turista osztályú üléseit.

Forrás: Qatar Airways

Az új ülések a légitársaság idén forgalomba kerülő Airbus A321neo repülőgépein mutatkoznak be először az utazóközönségnek, de a későbbiekben a flotta meglévő gépein is megjelennek.

Az ülések háttámlája alaphelyzetben (fel- és leszállás) 6 fokban döntött, míg a repülés alatt 19 fokkal dönthető hátra.

Az ülésekre szuperkönnyű, állítható fejtámlákat szereltek, valamint kétféle módon lenyitható ‘multifunkciós’ asztalkákat szolgálják a kényelmet.

Az Oryx One fedélzeti szórakoztatórendszer programjait 13,3 hüvelykes, 4K felbontású monitorokon élvezhetik az utasok. Minden ülésben a saját eszközök gyors töltésére alkalmas, USB C-típusú csatlakozót helyeztek el.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az új ülések a mai trendeknek megfelelően vékony háttámlás kialakításúak lesznek, a légitársaság közlése szerint ennek köszönhetően nő az utasok rendelkezésére álló lábtér.

The Next Generation of Economy Class Seat – Qatar Airways

Introducing the next generation of Economy Class. Coming to Qatar Airways flights later this year.

Közzétette: Qatar Airways – 2019. március 7., csütörtök

Mindezeken felül a megújuló turista osztályon gyorsabb és stabilabb vezeték nélküli internet kapcsolatot ígér a Qatar Airways.

A Qatar Airways az ITB-n tartott sajtótájékoztatóján egyúttal hét új, az idei évben megnyíló útvonalat is bejelentett. A dohai központból Lisszabon, Málta, Rabat (Marokkó), Langkawi (Malajzia), Davao (Fülöp-szigetek), Izmir (Törökörszág) és Mogadishu (Szomália) irányába terjeszti ki útvonalhálózatát a légitársaság.