Exkluzív ajánlatokkal és kedvezményekkel várja a My Emirates Pass program azokat, akik idén nyáron a légitársasággal utaznak Dubajba. A program keretében az utasok az Emirates beszállókártyát exkluzív tagsági kártyaként használhatják – közölte a légitársaság.

2017. június 1. és augusztus 31. között minden Dubajba utazó vagy ott átszálló utas a város legismertebb helyeit látogathatja meg Emirates beszállókártyája és érvényes személyazonosító okmánya felmutatásával.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

A My Emirates Pass birtokában az utasok több mint 120 világszínvonalú dubaji étteremben és szállodai bárban vehetik igénybe az egyedülálló kedvezményeket. Az exkluzív ajánlatok egyúttal számos szabadidős tevékenységre, többek között golfpálya csomagokra, élményparkok és luxus spa-k belépőire is érvényesek.

Dubaj a család minden tagjának remek kikapcsolódást nyújt: állandó napsütés, világszínvonalú éttermek és üzletek, lenyűgöző strandok és ikonikus épületek várják az utazókat. A My Emirates Pass igénybevételével a látogatók Dubaj legújabb látványosságait is meglátogathatják, így a Dubai Parks and Resorts 3 élményparkját: a Bollywood ParksTM Dubai-t, a MOTIONGATETM Dubai-t, valamint a régió első LEGOLAND® Parkját és a LEGOLAND® Water Parkot.

Az Emirates dubaji központja 80 ország több mint 150 városába, köztük a héten a hálózathoz csatlakozó Zágrábba biztosít közvetlen átszállási lehetőséget. A légitársaság kiváló fedélzeti szolgáltatásokat kínál, 135 országból származó nemzetközi légiutas-kísérő személyzete több mint 60 nyelven beszél. Az Emirates a Business osztályon ággyá alakítható ülésekkel, az Economy osztályon a világ legnagyobb, 13,3 inch átmérőjű ülésbe épített képernyőjével, valamint a több mint 2500 csatornás díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszerrel várja az utasokat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A gyermekkel utazók számos, családoknak szóló szolgáltatást vehetnek igénybe: minden repülőtéren elsőbbségi beszállás, a fedélzeten pedig speciális gyermekmenü, az ice gyerekcsatornái, valamint exkluzív játékok és a Lonely Planet fedélzeti csomagja várja a legkisebbeket. Az Emirates az egyetlen légitársaság, amely kizárólag A380-asokból és Boeing 777-esekből álló flottát üzemeltet, így növelve a fedélzeti utasélményt.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!