Erősíti jelenlétét a magyar piacon a Sun Express, a török légitársaság a jövő nyári kiemelt utazási időszakban hetente hat alkalommal indít közvetlen járatokat Budapest és Antalya, valamint heti egy alkalommal Budapest és Izmir között.

Fotó: AIRportal.hu

A 2020-as nyári főszezonban a törökországi Antalyába hétfő kivételével mindennap közlekedik majd a Sun Express, közölte lapunkkal a légitársaság magyarországi képviselője, az AVIAREPS Magyarország Kft.

Amint korábban megírtuk, a Sun Express Boeing 737-800-as repülőgépei 2020. május 31. és szeptember 27. között hetente egy alkalommal, vasárnaponként repülnek majd Izmir és Budapest között.

A 2019-es nyári szezonban a légitársaság Antalya és Budapest között indított nyaralójáratokat, amelyek hetente egyszer, de a fő utazási szezonban – június 22. és szeptember 22. között – hetente két alkalommal repültek. Ehhez képest jelentős bővítés a heti hat antalyai és heti egy izmiri járat.

A Sun Express a Turkish Airlines és a Lufthansa vegyesvállalataként működő, 1989-ben alapított, szabadidős utazásokra specializálódott légitársaság. A cég alkalmazottainak száma a működés idei 30. évfordulójára 4000-re emelkedett, a flottája 84 repülőgépből áll. A Sun Express útvonal-hálózatában 90 török és 30 nemzetközi úti célra lehet eljutni, a légitársaság utasainak száma tavaly elérte a 10 milliót.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu