Újraindítja közvetlen járatait Budapest és Lyon között a Transavia, február 11-től pedig a Párizs-Orly repülőtérről is közlekedik a magyar fővárosba.

A Transavia France újraindítja járatait az év végi ünnepi időszakban már elérhető, Lyon és Budapest közötti útvonalon.

Az Air France-KLM diszkont légitársasága hetente két alkalommal, péntekenként és vasárnaponként repül a két város között Boeing 737-es gépeivel.

Fotó: AIRportal.hu

A lyoni járat egészen az idei nyári menetrendi időszak végéig, 2022. október 28-ig megtalálható, azonban a nyári csúcsszezonban (július 8-tól szeptember 8-ig) nem foglalható.

A mostani téli menetrendi időszak végéig a járat péntekenként és vasárnaponként is az esti órákban indul Lyonból, és késő este érkezik vissza oda, utána viszont a délutáni órákban közlekedik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Budapest Airport

A Transavia France gépei február 11-től újra közlekednek a párizsi Orly repülőtér és Budapest között is, hetente két alkalommal (péntekenként és vasárnaponként). A járatok a nyári menetrend végéig, október 28-ig érhetők el, és ezen az útvonalon sem foglalható egyelőre a csúcsidőszakban, július 11. és szeptember 8. között, viszont a február 21-től március 7-ig tartó háromhetes időszakban a hétfői napokra is foglalható a járat.

Amint korábban megírtuk, az Air France-KLM-csoport tavaly decemberben száz darab Airbus A320neo-családba tartozó repülőgépet rendelt, ezekkel váltják le a KLM és a Transavia kiöregedő Boeing 737-es flottáját.