Az Austrian utasainak lehetőségük adódik Flixbus-jegyet vásárolni a repülőjegy-foglalás során. 

Bővítette digitális kínálatát az Austrian Airlines: október eleje óta a repülőjeggyel egyidejűleg Flixbus-jegyet is vásárolhatnak az utasok. 

A foglalás során először a repülőjegyet kell kiválasztani a légitársaság honlapján, majd a folyamat végén lehetőség van buszjegyet is hozzáadni az utazáshoz anélkül, hogy átirányítanák a felhasználót a buszos szolgáltatóhoz.

A Flixbus hálózata igen kiterjedt: több mint 50 várossal köti össze a bécsi repülőteret, amelyek közül a legfontosabbak Maribor, Győr és Brünn.

Az autóbusztársaság ezen kívül számos európai repülőtérre üzemeltet menetrend szerinti járatokat, többek között Oslóba, Hamburgba, Zürichbe és Brüsszelbe, amelyek Austrian-desztinációk is egyben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A Flixbus több mint 50 várossal köti össze a bécsi repteret (forrás: Flixbus)

Az integrált foglalási rendszert a légitársaság a Yilu céggel való együttműködésének köszönhetően valósította meg. A Yilu a Lufthansa Innovation Hub által megalapított berlini székhelyű startup vállalat, amely integrált utazási platformok fejlesztésével foglalkozik.

“A növekvő digitalizációval egyidejűleg folyamatosan arra törekszünk, hogy növeljük az utasaink foglalási élményét, ezért a repülés előtti és utáni periódusra is kibővítjük szolgáltatásainkat. A Yiluval való együttműködésnek köszönhetően megerősítjük úttörő szerepünket az utasoknak kínált modern, digitális megoldások piacán” – jelentette ki Christian Novosel, az Austrian stratégiai vezetője.

Nem az Austrian az egyetlen légitársaság, amely integrált foglalási platformmal rendelkezik: a Lufthansa-csoport másik két tagjánál, a Lufthansánál és a Swissnél vonatjegy vásárolható a repülőjegyek foglalásakor.