Az Emirates kedvezményes díjszabást vezetett be a Business osztályra szóló, korai foglalásokra. Az utazók így akár jelentős árengedményekkel utazhatnak stílusosan és kényelmesen a légitársaság Business osztályán. Az új díjszabás szerinti jegyfoglalás már elérhető, és a kedvezmény az egész évre, illetve a légitársaság teljes globális útvonalhálózatára vonatkozóan érvényes.

Fotó: Emirates | © AIRportal.hu

Fotó: Emirates

A kedvezményes díjszabásnak köszönhetően még többen élvezhetik az Emirates nemzetközi szinten elismert Business osztálya nyújtotta repülési élményt.

A fedélzeti szolgáltatások és a magas szintű kényelmen túl az Emirates Business osztálya számos exkluzív és ingyenes szolgáltatást biztosít. Az utasok igénybe vehetik a kiegészítő sofőrszolgálatot és az Emirates reptéri lounge-okat, valamint 40kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal.

Az éjszakai járatokon utazók Bvlgari kényelmi csomaggal frissíthetik fel magukat a fedélzeten, továbbá mérföldeket gyűjthetnek az Emirates Skywards törzsutas programjának tagjaként.

A kedvezmény mértéke az úti céltól és a jegyfoglalás időpontjától függően változik: 30-59 nappal, 60-89 nappal, valamint 90 napnál is korábbi foglalások esetén érvényes. Az utasok így akár 125.000 forintot is spórolhatnak, ha például Budapestről Dubajba repülnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az új Business osztályú ajánlattal az utasok akár 545 000 forintért repülhetnek Budapestről Dubajba, de olyan népszerű úti célok közül is válogathatnak,
mint Sanghaj vagy Mumbai, ahová a jegyeket már 530 000 forinttól lefoglalhatják. Az egzotikus utak kedvelői már 655 000 forintért eljuthatnak Maléra, míg Johannesburgba 645 000 forinttól, Bangkokba pedig 540 000 forinttól vásárolhatnak repülőjegyet az Emirates-nél.

Az említett árak egy főre szóló, retúrjegyekre értendők, és tartalmaznak minden költséget. A részletes foglalási feltételek a Magyarországra érvényes üzletszabályzatban olvashatók.

Az Emirates Airbus A380-800-as repülőgépének felszállása. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Az Emirates Airbus A380-800-as repülőgépének felszállása. (Fotó: AIRportal.hu)


Az Emirates rendelkezik a legnagyobb Airbus A380-as és Boeing 777-es flottával. Ezek a géptípusok nagyon népszerűek az utasok körében, és megtalálható rajtuk a légitársaság díjnyertes Business osztályú kabinja. Az Emirates az A380-as géptípussal újraértelmezte a Business osztályon történő utazást: az újgenerációs, ággyá alakítható ülésekkel ellátott mini fülkékkel, saját minibárral és közvetlen folyosó hozzáféréssel, valamint a felső szinten exkluzív A380-as fedélzeti bárral – ahol a Business osztály utasai repülés közben beszélgethetnek vagy pihenhetnek – várja az utasokat. Az Emirates A380-as fedélzetén minden osztály utasai számára elérhető a díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszer, amely több mint 2500 csatornát és on-demand tartalmat egyaránt kínál. A legmodernebb technológia lehetővé teszi, hogy az utasok repülés közben is kapcsolatban maradjanak az ingyenes Wi-Fi és az elérhető mobil hálózatnak köszönhetően.

Az Emirates idén mutatta be a Boeing 777-es géptípus Business osztályú üléseinek új változatát, amelyek 2016 novemberétől várják az utasokat. Az új ülések dizájnját és formáját a modern sportautók belsője ihlette. Az utasok kényelmét szem előtt tartva, az új ülések távolsága 72 inch, és teljesen vízszintes állásba döntve ággyá alakíthatók. A Boeing 777-es géptípusok jelenlegi Business osztályú üléseinek legnépszerűbb funkciói mellett a felújított ülések tartalmaznak többek között egy kényelmesen elérhető minibárt, továbbá a piac egyik legnagyobb, 23 inches beépített érintőképernyőjével rendelkeznek, amelyen keresztül az utasok elérhetik az ice fedélzeti szórakoztatórendszert.

A légitársaság megújította a vállalati törzsutas programját is

Az Emirates megújította Business Rewards nevű vállalati törzsutas programját, amellyel még több értékes szolgáltatást nyújt az üzleti utazóknak. A programhoz tartozó felhasználó felület egyszerűbbé vált, és immár lehetővé teszi, hogy a cégek a Business Rewards pontokat felhasználják last minute foglalásokra.

A Business Rewards program egyik legfontosabb újdonsága, hogy az utazásokkal megszerzett pontokat bármikor felhasználhatják a vállalatok a foglalás során, bármely ülésre, így a tagok számára a készpénzes fizetéshez hasonló, kényelmes megoldást nyújt. Az Emirates ezzel az első légitársaság a Golf-térségben, amely a vállalati törzsutas program keretében ilyen rugalmas, az üzleti utasok számára költséghatékony lehetőséget kínál.

Az Emirates Business Rewards program újdonságai megfelelnek az utasok aktuális igényeinek. Egy, az Emirates megbízásából készült friss felmérés 800 üzleti utazó és üzleti utazással kapcsolatos döntéshozó véleményét, valamint utazással kapcsolatos szokásait vizsgálta az Egyesült Arab Emirátusokban. A felmérés rávilágított a költséghatékonyság, valamint az üzleti célú utazások kapcsán a rugalmasság iránti igényre, amelyek az Emirates Business Rewards új szolgáltatásainak alapjai. A felmérés szerint a 3 legfontosabb szempont a légitársaság kiválasztása során az ár (30%), a járatok időpontja (26%), illetve az ár-érték arány (23%).

A felmérésből kiderült, hogy a válaszadók jellemzően online, közvetlenül a légitársaságnál foglalják le az üzleti útjukat (29%). Ez különösen jellemző a kisebb szervezetekre és vállalatokra: 50%-uk mindig online, a légitársaságnál foglal. Az Emirates Business Rewards kiváló lehetőség számukra: a rendszer egyszerű, átlátható felhasználó felületének köszönhetően kimagasló ügyfélélményt biztosít. Lehetőséget ad a dolgozók számára lefoglalt utak és szolgáltatások kezelésére, a foglalásra, továbbá a felületen nyomon követhető, a programban való eddigi részvétellel elért megtakarítás mértéke is.

A regisztráció szintén egyszerűbbé vált, függetlenül a vállalat vagy szervezet méretétől. A Guest Traveller (Vendégutazó) funkció bevezetésével mostantól bármely vállalat bevonhat olyan személyt is, aki egyébként nem rendelkezik alkalmazotti státusszal – így például tanácsadókat vagy ügyfeleket, akik az adott vállalat megbízásából utaznak. A Business Rewards pontok azonban az ő utazásaik után is járnak.

Amíg a program fontos kényelmi szolgáltatás marad az olyan gyakran utaztató szektoroknak, mint például a kereskedelem vagy az IT, más nagylétszámú ágazatok, így például az építőipar számára is előnyös, hiszen a rendszer egyszerűbbé vált, és dolgozói létszámkorlátozás sincs.

Az Emirates-szel Dubajból 6 kontinens több mint 150 célállomására juthatnak el az utazók. A légitársaság kiváló ár-minőség arányú termékeket kínál minden osztályon: luxus minőségű kabinokat a First osztályon, teljesen ággyá alakítható üléseket a Business osztályon és fedélzeti lounge-ot az ikonikus A380-as fedélzetén, a világon a legnagyobb, 13,3 inches beépített képernyőket az Economy osztályon, és a járattól függően akár több mint 2500 csatornás fedélzeti szórakoztatórendszert. A fedélzeten az utasok kényelméről a légitársaság nemzetközi, több mint 60 nyelven beszélő légiutas-kísérői gondoskodnak.