Magyar munkatársakat toboroz légiutas-kísérő csapatába Budapesten tartott nyílt napján az Emirates.

A dubaji légitársaság Budapesten 2022. július 11-én 9 órától a Hotel President Budapestben tartja nyílt napját. A részvétel előregisztrációhoz nem kötött, de a jelöltek már előzetesen kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán, ahol a kiválasztási folyamat követelményeiről is olvashatnak részleteket.

A jelentkezéshez egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges. A pályázóknak akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az esemény napján értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

A felvételt nyert munkatársak a légitársaság dubaji oktatóközpontjában részesülnek képzésben, ahol elsajátíthatják a fedélzeti kiszolgálás különböző feladatait és a biztonsági eljárásokat.

Forrás: Emirates

Az Emiratesnél multinacionális közegben dolgozhatnak a légiutas-kísérők, hiszen 160 különböző nemzetiséget képviselnek, akik között magyarok is vannak szép számmal.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A dubaji légitársaság komplex juttatási csomagot, adómentes fizetést, a vállalat által biztosított ingyenes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, egészségügyi ellátást, munkavállalóknak szóló kedvezményeket, képzési- és karrierlehetőségeket, valamint szabadidős programokat és kedvezményes vásárlást ajánl a jelentkezőknek.

A légitársaság emellett kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, így a magyar utazók már heti 5 járattal repülhetnek Dubajba, és tovább az Emirates hálózatán belül.