Az Emirates újabb különleges A380-ast mutatott be, amellyel az illegális vadkereskedelem fenyegetésére kívánja felhívni a figyelmet.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates

Az Emirates bemutatta az ötödik olyan A380-ast, amellyel a United for Wildlife-ot, a világ hét legbefolyásosabb környezetvédelmi szervezetének egyikét és a brit hercegi pár alapítványának közös természetvédelmi törekvését támogatja.

A korábbi, a világ legveszélyeztetettebb állatainak képeivel dekorált gépekkel ellentétben az új A380-as nem a bolygó körül repülve, hanem

a Heathrow reptérre vezető út körforgalmának közepén állva hívja fel a figyelmet az illegális vadkereskedelem elleni harc fontosságára
– igaz, nem eredeti méretben, hanem 1:3 arányban lekicsinyítve, amivel a gép még így is olyan hatalmas és látványos, mint egy Boeing 737 típusú repülő.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates


Az elmúlt fél év során az Emirates szó szerint elrepítette üzenetét a világ különböző pontjaira: tavaly november óta a United for Wildlife gépek 4.2 millió kilométert tettek meg több mint 800 út során, megörvendeztetve öt kontinens 34 városának spottereit és utasait a csodás látvánnyal.

Így készült a vadállatos-A380-asok festése

Forrás: Emirates

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!