Thaiföld 149 900 forinttól, Malajzia 156 900 forinttól, a Maldív-szigetek pedig 162 900 forinttól érhető el a Qatar Airways friss akciójában, ha december 22-ig foglaljuk le a repülőjegyet.

Akár a városnézést preferáljuk egy nagyobb ázsiai városban, mint Kuala Lumpur, Szöul vagy Szingapúr, akár a tengerparti üdülést részesítjük előnyben a Maldív-szigeteken, a Seychelles-szigeteken vagy Zanzibáron, a Qatar Airways decemberi repülőjegy-akciójában könnyen megtalálhatjuk a tökéletes úti célt. 

Az akció azoknak szól, akik december 22-éig foglalják le utazásukat a 2019 decemberétől 2020 szeptemberéig tartó időszakra. 

A délkelet-ázsiai úti célok közül Krabira juthatunk el a legolcsóbban

Több thaiföldi célállomás is szerepel az akcióban, ezek közül Krabi 149 900 forinttól, Chiang Mai 152 900 forinttól, a legnépszerűbb üdülőhely, Phuket pedig 155 900 forinttól érhető el. Ha kíváncsi vagy, miért érdemes Krabira utazni, olvasd el korábbi cikkünket.

Az ázsiai nagyvárosok közül az akcióban szerepel még többek között Peking, Tokió, Hongkong, Hanoi, Ho Chi Minh-város, de Balira is elrepülhetünk akár 182 900 forintért. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az akciós afrikai úti célok között a Seychelles-szigetek, Zanzibár és Fokváros is megtalálható 173 900 forinttól, Ausztráliába pedig 287 900 forintért juthatunk el. 

Az ötcsillagos katari légitársaság legolcsóbb, turista osztályú repülőjegyei 30 kilogrammos feladott poggyászt, ingyenes ülőhely- és menüválasztást tartalmaznak, ha pedig elég hosszú átszállási időt választunk, akár egy dohai városnézést is beiktathatunk.

Amint megírtuk, a Qatar Airways a 2020-as nyári menetrendben már mindkét, naponta Budapestre közlekedő járatát szélestörzsű Airbus A330-asokkal teljesíti. A kapacitás növelése az árakra is pozitív hatással lehet majd.

A légitársaság a napokban jelentette be, hogy kibővíti codeshare együttműködését a SriLankan Airlines-szal, és hogy 2020-ban a görögországi Santorinire és a horvátországi Dubrovnikba indít új járatokat dohai központjából, valamint húsz meglévő útvonalán növeli a járatok számát. Például Varsóba és Zürichbe heti 14 helyett heti 18 járat közlekedik majd Dohából, Athénban pedig az eddigi napi három helyett négyszer fordulnak meg a Qatar gépei.

Az akció további részleteiről a légitársaság honlapján olvashatunk.