A Budapesten és Pécsett szeptemberben megrendezett Nyílt Nap sikere után október 9-én ismét légiutas-kísérőket toboroz az Emirates Magyarországon.

Forrás: Emirates

A dubaji központú légitársaság ezúttal Budapesten keresi a leendő munkatársait.

Az október 9., reggel 8 órától a Sofitel Budapest hotelben megrendezett Nyílt Napon a jelöltek az állás részleteinek megismerése mellett Dubajról is sok információt kaphatnak. A felvételizőknek önéletrajzot és friss fotót is magukkal kell vinniük.

Előzetes regisztráció nem szükséges.

A cég közlése szerint az Emirates-nél dolgozni – a fizetésen túl is – rengeteg előnnyel jár: a légiutas-kísérők egy mindenre kiterjedő munkavállalói csomagban, adómentes jövedelemben, kényelmes dubaji lakhatásban és ingyenes munkahelyi transzferben részesülnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Biztosított a légiutas-kísérők egészségügyi és fogászati ellátása, valamint vásárlási és szabadidős kedvezményekre is jogosultak, és mind ők, mind családtagjaik és barátaik is vonzó utazási kedvezményeket kaphatnak. Ennek megfelelően a felvételi eljárás is igen átfogó és alapos. A jelöltek a jelentkezés menetét a legpontosabban az Emirates állásportálján ismerhetik meg.

A sikeres felvételihez korábban öt hasznos tippet is megosztott az Emirates egyik magyar légiutas-kísérője, Vas Vanda, aki egyike a világcég több mint 300 magyar munkatársának.