India már 125 900-tól, Thaiföld akár 148 900 forintért elérhető, ha most foglalod le utazásodat a szeptembertől jövő májusig tartó időszakra a Qatar Airways early bird akciójában.

Minden évben meghirdeti a Qatar Airways az early bird repülőjegy-akcióit, az idén most kerültek fel az akciós jegyek a légitársaság oldalára. A lehetőség azoknak szól, akik június 24-ig vásárolnak repülőjegyet turista osztályra, az utazásukat pedig 2019. szeptember 1. és 2020. május 31. között tervezik.

A katari légitársaság a világ számos különböző helyére kínál olcsóbb utazásokat az akcióban.

Krabi mellett több Thaiföldi úti cél is elérhető az akcióval

A távolabbi célpontokra szóló repülőjegyek közül a legkedvezőbb árút az indiai Goára kínálják, ezek már 125 900 forinttól elérhetők.

Thaiföld több repülőtere közül a legolcsóbb Krabi, ahová már 148 900 forinttól eljuthatunk. Hogy mit érdemes Krabin csinálni, arról korábbi cikkünkben már írtunk.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az említettek mellett Malajzia, Vietnam, Dél-Korea és Indonézia is remek áron érhető el, de szerepel a listán Dél-Afrika, Japán, valamint a Fülöp-szigetek is.

Ha a Qatar Airwayst választod következő utazásodhoz, próbáld ki a légitársaság stopover lehetőségét is, így rögtön megduplázod a nyaralási élményt azzal, hogy felfedezed Dohát!

Az akció részleteiről és további kedvező árú úti célokról a légitársaság honlapján olvashatsz többet.