Kedvezménykártyaként használhatják a beszállókártyájukat 2019. május 1. és augusztus 31. között Dubajba látogató utazók: több mint 500 helyszínen kaphatnak 10-50 százalék közötti árengedményeket – közölte lapunkkal a dubaji légitársaság.

Dubajban az egyedül utazók, a párok és a családok is megtalálhatják a számukra ideális elfoglaltságot. Ikonikus felhőkarcolók és látványosságok, világszínvonalú bevásárlóközpontok és ínycsiklandozó nemzetközi konyha várja az idelátogatókat – ezek felfedezésében segít az Emirates.

A My Emirates Pass birtokában a pihenni vágyók nem csak világhírű éttermekben, élményparkokban vagy luxusfürdőkben érvényesíthetik az akár 50 százalékos kedvezményt, hanem a nemzetközi divat- és fitnessmárkákat is kedvezőbb áron vásárolhatják meg a kijelölt üzletekben beszállókártyájuk és érvényes személyazonosító okmányuk felmutatásával.

A My Emirates Pass teljes kínálata a légitársaság weboldalán érhető el, a részletes foglalási feltételek pedig a Magyarországra érvényes üzletszabályzatban olvashatók.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.