Májusban két hazai helyszínen is nyílt napot tart az Emirates, amelyen légiutas-kísérőnek lehet jelentkezni.

A dubaji légitársaság toborzó csapata május 10-én reggel 9 órától a budapesti Courtyard by Marriott Budapest City Center hotelben, május 12-én 9 órától pedig a pécsi Corso Hotel Pécsben várja a légiutas-kísérő karrier iránt érdeklődőket – közölte lapunkkal a cég.

A nyílt napon történő részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra, de az érdeklődők már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot a cég karrieroldalán, ahol a kiválasztási folyamat követelményeiről és a juttatásokról is találhatnak információt.

A pályázóknak akár a teljes napot a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig még az esemény napján értesítik a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Forrás: Emirates

A dubaji légitársaság olyan munkatársakat keres, akiknek szenvedélye a vendéglátás, valamint a személyre szabott, kifogástalan kiszolgálás. Mivel az Emirates számára a biztonság az első, az ideális dolgozó nemcsak magabiztosan végzi a fedélzeti kiszolgálás különböző feladatait, hanem mélyrehatóan ismeri a biztonsági eljárásokat, ezért a felvételt nyertek világszínvonalú képzésben részesülnek a légitársaság hipermodern dubaji oktatóközpontjában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, a magyar utazók június elsejétől már ismét napi járattal repülhetnek Dubajba, és tovább az Emirates hálózatán.