Hét új hosszútávú útvonalat jelentett be a Lufthansa-csoport új szabadidős légitársasága, a Eurowings Discover a 2022-es nyári menetrendre Frankfurtból és Münchenből.

A frankfurti bázisról négy, a bajor fővárosból pedig három új tengerentúli, jellemzően a turistáknak szóló útvonalat jelentett be jövő nyártól a Eurowings Discover.

Frankfurtból 2022 márciusától heti három-három járattal Fort Myers (Florida) és Panamaváros, májustól pedig szintén heti három járattal Salt Lake City is bekerül a Lufthansa-csoport szabadidős légitársaságának kínálatába.

Júniustól a tanzániai Kilimandzsáró heti két járattal válik elérhetővé, a már idén is kínált kenyai Mombasa és a tanzániai Zanzibár mellett.

Münchenből 2022 márciusától a dominikai Punta Cana, a mexikói Cancún, valamint Las Vegas irányába kínál majd heti két-két járatot a Eurowings Discover.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Lufthnasa

A repülőjegyek értékesítése erre a hét új járatra május 26-án kezdődik a közlemény szerint.

Amint korábban megírtuk, a légitársaság a hosszútávú nyaralójáratok mellett európai, közepes hatótávolságú útvonalakon is indíthat járatokat, három Airbus A320-as üzemeltetéséhez kezdték meg a pilóták toborzását áprilisban.