A dubaji légitársaság idén is karácsonyi hangulatot varázsol a járatai fedélzetére és a repülőtéri váróiba december 8. és 31. között.

A cég ünnepi menüvel készül a Dubaj és Új-Zéland, Ausztrália, Európa, az USA, Dél-Afrika, illetve a Fülöp-szigetek között közlekedő járatain, illetve bázisrepterének váróiban.

A turista osztály utasai részére sült pulykát szolgálnak fel burgonyapürével, zöldborsóval és bébirépával, áfonyaszósszal az Emirates díjnyertes séfjeinek konyhájából. Desszertként csokoládéhab kerül terítékre narancsos-mandarinos kompóttal.

Fotó: Emirates

Az üzleti és első osztály utasai barackkal töltött pulykamellet, sültburgonyát, pulyka baconnel tálalt tejszínes kelbimbót és áfonyaszószt fogyaszthatnak a fedélzeten, melyet áfonyatorta vagy csokoládés mézeskalács követ.

Akiknek hiányzik az idén elmaradt karácsonyi vásár, azok december 23-án és 24-én az üzleti és első osztályon élvezhetik egy kicsit ezek hangulatát, hiszen a légitársaság forralt bort és forró csokoládét is kínál. Az italokat friss karácsonyi édességekkel, köztük áfonyás, pisztáciás és fehércsokoládés süteményekkel, illetve mézeskaláccsal szolgálják fel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A fedélzeti szórakoztató rendszerben a legújabb filmek mellett ismét megtalálhatóak lesznek az olyan karácsonyi klasszikusok, mint a Reszkessetek, betörők!, Az élet csodaszép, illetve közönségkedvenc sorozatok, mint a Jóbarátok és a Modern család ünnepi epizódjai.

Fotó: Emirates