Budapest és Kijev között indít járatokat az idei téli menetrendben a Ryanair.

Az ultra low-cost légitársaság járatai október 31-től hetente öt alkalommal repülnek Budapest és Kijev (Boriszpil-reptér) között.

A gépek hétfőnként, szerdánként, csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként közlekednek, Budapestről reggel 7 órakor szállnak fel, 9:45-kor érkeznek Kijevbe, majd 10:20-kor indulnak vissza és 11:05-kor szállnak le Ferihegyen helyi idők szerint.

Az útvonalon a lengyel Buzz leányvállalat budapesti bázisú Boeing 737-es repülőgépei közlekednek majd a légitársaság foglalási rendszerében elérhető adatok szerint, a két főváros közötti repülési idő 1 óra 45 perc.

Fotó: AIRportal.hu

A járatokra egy irányban 8 ezer forinttól kínál repülőjegyeket a légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Ryanair ezzel elsősorban a Wizz Airnek teremt konkurenciát, utóbbi az idei téli menetrendben szintén heti öt alkalommal közlekedik majd az útvonalon a foglalási rendszer mostani adatai szerint, a Zsuljani-reptérre. A Ukraine International Airlines budapesti járatainak újraindulásáról egyelőre nincs információ.

A Ryanair a múlt héten jelentette be rigai bázisának megnyitását, ahonnan szintén közlekedik majd járat Budapestre az idei téli menetrendben.

Fotó: AIRportal.hu