Május 6-tól korai utasfelvételi pultot (early check-in desk) nyitott a Wizz Air a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján, ahol a reptérre korábban kiérkező utasok legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt el tudják végezni az utasfelvételt és a csomagfeladást – közölte lapunkkal a diszkont légitársaság.

Korai utasfelvételi pultot nyitott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Wizz Air, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban.

A korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja május 6-tól a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

„Idén várhatóan 6 millió utas választja a Wizz Airt Magyarországon, a legnagyobb részük a nyári hónapokban. A vakációk alatt így jelentősen megnő az utasforgalom a repülőtéren. A korai utasfelvételi pultot azért nyitottuk, hogy a nyári utazás még komfortosabb legyen. A kibővített check-in kapacitás rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd utasainknak. Az újítás mindenkinek kényelmesebbé teheti az utazást, és különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az utasoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre. Az új szolgáltatás minden utasunknak ingyenes – függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással vagy sem” – mondta el Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Továbbra is lehetőség van az online becsekkolásra a a Wizz Air honlapján és mobilalkalmazásában – ülőhelyfoglalással akár 30 nappal, anélkül pedig 48 órával az indulás előtt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air és a Budapest Airport további fejlesztésekkel is készül a nyárra.
Hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely még tovább fogja gyorsítani az utasfelvételt.