A légiforgalmi irányítással kapcsolatos öt kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most HungaroControl ajándékcsomagokat nyerhetsz az AIRportal.hu-n!

Köszönjük szépen, hogy ilyen sokan részt vettetek a kvízben és helyes válaszokat adtatok! A sorsolás megtörtént, a nyertesek:

1. díj: Auerbachné Tóth Katalin
2. díj: dr. Czett Szabolcs
3. díj: Margetán Zsombor

Gratulálunk! 

Mindössze öt kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képen látható HungaroControl három ajándékcsomag egyikét.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A játékban feltett mind az öt kérdésre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik a három ajándékcsomag egyikét kapják meg.

A játék időtartama: 2018. április 18. 18:00-tól 2018. április 22. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. április 23-án.
A kérdések megválaszolásához segítséget ebben a cikkünkben találsz!

A versenybe történő nevezéshez töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg emailcímed és neved:

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a nyeremény átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft., a játék szervezője más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető ajándéktárgyak kis értékű, logózott reklámtárgynak minősülnek, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a HungaroControl jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.