A HungaroControl repüléstájékoztató képzésével kapcsolatos kérdéseinkre adott helyes válaszokkal most hárman exkluzív munkaterem-látogatást nyerhetnek!

Frissítés: A kvíz szerencsés nyerteseinek gratulálunk!

Hegedüs Ádám
Ládi Kornél
Kása Diána

A nyerteseket a megadott e-mail címükön értesítjük!

A kvízünkben feltett kérdésekre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik egy előre egyeztetett időpontban részt vehetnek a HungaroControl Zrt. által szervezett exkluzív munkaterem-látogatáson, és bepillantást nyerhetnek a repüléstájékoztatók munkájába.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A kérdések helyes megválaszolásához ebben a cikkünkben találsz segítséget!

A játék időtartama:
2022. november 30-tól 2022. december 4. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés:
2022. december 5.

A kvízbe történő nevezéshez töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg email-címedet és adataidat:

A kvízjáték szabályzata: A kvízre történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt, akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot, és a kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlenszám-generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott email-címükön, az eredményt az AIRportal Facebook-oldalán és ebben a posztban hirdetjük ki. A nyertesek hozzájárulnak, hogy a nevüket az AIRportal Facebook-oldalán megosszuk. A nyertesek hozzájárulnak, hogy elérhetőségüket a HungaroControl Zrt. részére átadjuk a látogatás leszervezéséhez. A nyertes tudomásul veszi, hogy a látogatáson csak az vehet részt, akinek a belépését az illetékes hatóságok/szervezetek engedélyezik. A nyeremény pénzre vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható, más személyre nem ruházható át. A nyeremény kisorsolásán és a nyertesek értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Legyél te is a jövő repüléstájékoztatója, jelentkezz 2023. január 31-ig a HungaroControl weboldalán.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!