Három, a repülőtéri légiforgalmi irányítással kapcsolatos kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most hárman nyerhetnek exkluzív látogatást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, az irányítótoronyba!

Frissítés: Játékunk nyertesei:

Lykovcán Alexander
Radvánszki Beatrix
Dzurdzik Marcell

Gratulálunk! A nyerteseket a játékban megadott emailcímen értesítettük!

A kvízünkben feltett kérdésekre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik egy előre egyeztetett időpontban részt vehetnek a HungaroControl Zrt. által szervezett exkluzív repülőtéri irányítótorony-látogatáson.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A kérdések helyes megválaszolásához ebben a cikkünkben találsz segítséget!

A játék időtartama:
2020. január 25-től 2020. január 31-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés:
2020. február 3.

A kvízbe történő nevezéshez töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg email-címedet és adataidat:

A kvízjáték szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt, akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot, és a kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlenszám-generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott email-címükön, az eredményt az AIRportal Facebook-oldalán és ebben a posztban hirdetjük ki. A nyertesek hozzájárulnak, hogy a nevüket az AIRportal Facebook-oldalán megosszuk. A nyertesek hozzájárulnak, hogy elérhetőségüket a HungaroControl Zrt. részére átadjuk az irányítótorony-látogatás leszervezéséhez. A nyertes tudomásul veszi, hogy a látogatáson csak az vehet részt, akinek a belépését a repülőtérre és az irányítótoronyba az illetékes hatóságok/szervezetek engedélyezik. A nyeremény pénzre vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható, más személyre nem ruházható át. A nyeremény kisorsolásán és a nyertesek értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Vedd kezedbe az irányítást, jelentkezz légiforgalmi irányítónak most!

 

Ha úgy érzed, ezt az állást neked találták ki, jelentkezz mielőbb, hogy a tiéd legyen a világ egyik legkülönlegesebb hivatása!