Egy utas lekéste a járata indulását Bali repterén, mivel bár bejelentkezett a check-in pultoknál, nem jelent meg időben a beszállókapunál. Az esetről készült videó tanúsága szerint előtéren próbálta meg utolérni az induló repülőgépet, de a dolgozók elkapták.

Ismét egy különös figura jelentkezett a repülés világában: egy női utas Balin a forgalmi előtéren szaladva igyekezett feljutni az indulóban lévő járatát teljesítő repülőgépre az air-journal.fr portál cikke szerint.

Az indonéz sziget repterének szóvivője megerősítette, hogy megtörtént az eset, az utas a Garuda-leányvállalat Citilink Dzsakartába menetrend szerint 6 óra 50-kor induló járatára bejelentkezett a check-innél 6 óra 27 perckor.

Háromszori hívás, majd az utolsó figyelmeztetés ellenére sem jelent meg azonban a beszállókapunál.

Az utas a járat indulásának idején kitört a terminál épületéből, és a forgalmi előtéren szaladni kezdett a járatot teljesítő Airbus A320-as típusú repülőgép felé.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Egy másik járaton tartózkodó ember videóra vette azt, amikor már két reptéri dolgozó lefogja az utast, majd földre viszik (lásd lentebb). A tájékoztatás szerint nem vették őrizetbe, és egy következő járaton elrepült az indonéz fővárosba.