Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében a Qatar Airways különleges, limitált kiadású kényelmi csomagokat kínál a fedélzetén utazóknak.

A légitársaság első és üzleti osztályán utazók október folyamán találkozhatnak az egyedi, rózsaszín árnyalatokba öltöztetett kényelmi csomaggal. A színválasztást a mellrák elleni küzdelem ikonikus logója ihlette, amellyel minden év októberében a betegség megelőzésének fontosságára hívják fel a figyelmet.

A Qatar kényelmi csomagja, mely a mellrák elleni küzdelem hivatalos hónapjára készült (Forrás: Qatar)

A kényelmi csomag, amelyet az olasz Bric manufaktúra készített vegán bőrből, kétféle kiadásban érhető el.

Az egyiken fehér alapon pink színnel ábrázolják a kampány logóját, a másik szürke alapon rózsaszín varrással készült, de minkét modell cipzárján megtalálható az ikonikus rózsaszín szalagot jelképező logó.

A kényelmi csomag két színben érhető el (Forrás: Qatar)

Az üzleti osztályon található csomagban elhelyeztek füldugót, szemmaszkot, zoknit és egy olívaolaj alapú készítményeket gyártó olasz cég szépségápolási termékeit. Az első osztály utasai ezek mellett találnak még a csomagban egy napszemüveg-tartót is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A turistaosztály azon utasai, akik hosszútávú járatot választanak, szintén limitált kiadású kényelmi csomaggal találkoznak, amelynek dizájnját szintén a rózsaszín szalag határozza meg.