A Ryanair június 24-i 3000 járatának kevesebb mint 2 százalékát érintették a sztrájkok, fennakadások főként Belgiumban fordultak elő, és a hétvégén sem számít nagyobb zavarokra a fapados – közölte lapunkkal a légitársaság.

A Ryanair Charleroi-ba és Zaventembe érkező és onnan induló menetrend szerinti járatainak több mint 60 százaléka közlekedett. Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Írországban nem voltak fennakadások, mivel a Ryanair személyzetének túlnyomó többsége nem vett részt a munkabeszüntetésben a cég tájékoztatása szerint.

Hétvégén (június 25-én és 26-án) a Ryanair legfeljebb minimális fennakadásra számít a járatok menetrendjében a megfogalmazásuk szerint alacsony támogatottságú sztrájkok miatt.

Fotó: AIRportal.hu

A Ryanair szombaton és vasárnap – főként Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban – a marseille-i légiforgalmi irányító központban tartott kétnapos sztrájk miatt számít némi fennakadásra, amelynek következtében a francia légtéren áthaladó járatok késhetnek.

Azokat az utasokat, akiknek járatát a hétvégén a sztrájkok vagy a repülőtéri személyzet hiánya miatti zavarok érintik, e-mailben vagy SMS-ben értesíti a fapados légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Ryanair várakozása szerint a napi 3000 járatának több mint 98 százaléka szombaton és vasárnap rendben közlekedik.