A Tungsram üzleti partnerei számára nyílt meg a Budapest Airport területén az első magyar vállalati reptéri váró. A Tungsram Lounge 70 négyzetméteres, és az üzleti kapcsolatápolás új, innovatív eszközét jelképezi, valamint mérföldkő a Tungsram és a Budapest Airport stratégiai partnerségében – közölte a repülőtér üzemeltetője.

A Budapest Airport területén működő várók között különleges a kedden átadott, szerdától üzemelő Tungsram Lounge, amely a 2A Terminál A8-as beszállókapuja mellett nyitott meg.

Ez az első vállalati váró, amelyet kizárólag a Tungsram ügyfelei, üzleti partnerei használhatnak, meghívás alapján.

A váró 72 négyzetméteres, 15-20 embert tud egyszerre befogadni, és modern belsőépítészeti megoldásokkal készült el néhány hónap alatt. Természetesen a Tungsram lámpái világítják meg. Naponta 5.30-21.00 között tart nyitva, de csak meghívott, VIP-vendégek vehetik igénybe, akik a lounge-on belül, felszerelt exkluzív tárgyalóban is folytathatnak üzleti megbeszéléseket.

Az üzemeltetést a Malév Ground Handling végzi, ők gondoskodnak az étel- és italválasztékról, amely a javarészt a magyar gasztrokultúrát tükrözi modern, “finger food” jellegű formában, de képes speciális igényeket is kiszolgálni. A vendégek meleg ételt is rendelhetnek a reptéri éttermek választékából.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Tungsram új arculatát tükröző videós hirdetésekkel, és látványos, beltéri hirdetési megoldásokkal is jelen van a ferihegyi repülőtéren.

Képgaléria