Még a koronavírus-járvány sem tudja megállítani a Ryanair és Wizz Air közti csihi-puhit, az ír fapados bejelentette, hogy 2021. június 1-től Budapest és Míkonosz között indít járatot.

A Ryanair idén februárban, még a világjárvány előtt jelentette be, hogy járatokat indít Budapest és Míkonosz között. Az akkori közlés szerint az ír fapados úgy tervezte, hogy járatai 2020. július 4. és október 10. között, hetente egyszer, szombati napokon közlekednek az útvonalon, de a pandémia miatti leállást követően cég foglalási rendszeréből eltűnt a járat.

Június végén azonban a Wizz Air váratlanul bejelentette, hogy augusztus 7-től hetente két alkalommal rárepül a riválisa által üresen hagyott útvonalra.

A Ryanair lapunkhoz eljuttatott közlése szerint az ír fapados jövőre ezt már nem hagyja szó nélkül, 2021. június 1-től szintén hetente két alkalommal indít  szezonális járatot Míkonoszra Ferihegyről.

Fotó: AIRportal.hu

A járatokra 29 eurótól kínálja az egy útra szóló jegyeket a Ryanair.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A pandémia előtt a Wizz Air és a Ryanair sorra nyitottak rá egymás útvonalaira Budapestről, erről például itt írtunk.

Úgy tűnik, hogy a koronavírus is csak egy rövid időre tudta megakasztani a rivalizálást, az olcsó jegyekre vadászó utasok örömére jövőre is folytatódik a csihi-puhi a két ultrafapados légitársaság között.

Fotó: AIRportal.hu