Rövid idő alatt osztatlan sikert aratott a Twitteren az Emirates, amikor bemutatta új, „Bling 777”-es repülőgépét. Kár, hogy az igazit sosem láthatjuk.

Ha valakitől, hát az Emirates-től egyáltalán nem lenne elképzelhetetlen, ha a flottáját egy olyan repülőgéppel bővítené, amelynek a külsejét száz, vagy ezer csillogó drágakő borítja. Márpedig a dubaji légitársaság pontosan egy ilyen képet osztott meg a Twitteren, ami azonnal hatalmas érdeklődést váltott ki.

Elég, ha csak az Emirates járatainak első osztályú kabinrészére gondolunk, ahol az ember nagyjából egy luxushotelben érezheti magát privát kabinban, az A380-asokon első osztályhoz tartozó zuhanyzóval, fűtött padlóval és Bvlgari parfümökkel, vagy éppen a gourmet-menüvel.

Szóval ezek után nem is csodálkoznánk, ha a gyémántok kívül is csillognának a gépen, így amikor a Twitteren megjelent a Boeing 777-es képe a temérdek drágakővel, a követők azonnal azon kezdtek vitázni, vajon mennyibe kerül egy jegy a gépre.

Aki egy kicsit is ért a repülőkhöz és a fotózáshoz, az már ránézésre látja, hogy a kép nem valódi. Sőt a koncepció még akkor sem lenne megvalósítható, ha a töménytelen mennyiségű drágakő rendelkezésre állna.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Egy pakisztáni fogorvosból lett művész, Sara Shakeel készítette, aki egyébként maga is megosztotta az Instagramján azzal a felirattal, hogy a következő útjára Milánóba ezzel a járattal repül majd.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!