Három exkluzív márka, a BYREDO, a Bowers & Wilkins és a Bulgari termékeit élvezhetik mostantól az Emirates First és Business osztályain utazók – közölte lapunkkal a légitársaság.

Forrás: Emirates

Az Emirates és a Bulgari divatmárka már hosszú ideje együttműködik. A partnerség legújabb gyümölcse a légitársaság exkluzív kozmetikai csomagja. A Bulgari Eau Parfumée Au Thé Vert illatát, valamint bőrápolási termékeket tartalmazó neszesszer nyújtotta kényeztetés mind a First, mind a Business osztály utasai számára elérhető.

A First osztály műbőrből készült csomagjai több színben, nyolc különböző változatban készülnek, külön a női és férfi utasok számára. Nyolc további dizájnváltozatot élvezhetnek a Business Osztályon utazók. Az exkluzív neszesszerek az éjszakai hosszú távú járatokon érhetők el, és tartalmukat kilenc havonta megújítja a légitársaság. A táskákat úgy tervezték, hogy az utazást követően is hasznos kiegészítőként szolgáljanak, például fülhallgatót, kozmetikumokat vagy ékszereket lehet bennük tárolni. A Bulgari kozmetikai táskák mellett a First Osztály vendégei Hydra Active hidratáló pizsamákat kapnak az éjszakai hosszú távú járatokon.

Az Emirates First osztály utasait a BYREDO által összeállított wellness utazási bőrápoló csomagok várják privát kabinjaikban. A kifejezetten az Emirates számára készült allergén-mentes, kamillás kollekció megalkotása során a nyugodt és megfelelő hidratálást biztosító utazási élményt tartották szem előtt. Használatukkal a hosszú repülőutakon megelőzhető a bőr kiszáradása. Az európai luxusmárka, a BYREDO kollekcióját elsőként az Emirates Boeing 777-es géptípus First osztályának új utaskabinjaiban vezették be tavaly, és mostantól a flotta összes hosszútávú járatán elérhetővé teszik.

A BYREDO által összeállított Emirates Wellness csomagban tisztító arckendő, arctonik, szemránckrém, kamillás alvást segítő olaj, kamillás párnaspray állnak az utasok rendelkezésére.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Emirates

Csúcsminőségű Bowers & Wilkins fejhallgatók a tökéletes hangzásért

A 950 filmet, 400 TV és 2 400 zenei és podcast csatornát kínáló díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszer, az ice nyújtotta élményt ezentúl a Bowers & Wilkins vadonatúj Active Noise Cancelling E1 fejhallgatóval élvezhetik a First osztály utasai. A kifejezetten az Emirates First osztály kabinjaira optimalizált, különleges hibrid zajcsökkentő technológiával gyártott Bowers & Wilkins fejhallgatók használata a könnyű és minőségi alapanyagoknak – például alumíniumnak és báránybőrnek – köszönhetően kiemelkedően kényelmes, és kiváló akusztikai élményt biztosít a repülőút során.

Az Emirates prémium utazási élményét nemcsak a levegőben élvezhetik az utasok, hanem a világ legnagyobb repterein található 42 Emirates Lounge-ban is. A First és Business osztály utasai ráadásként az Emirates sofőrszolgálatát is igénybe vehetik több mint 70 városban.

Forrás: Emirates