A román légitársaság bejelentette, hogy 2024. június 7-től hetente négy alkalommal közlekedik a bukaresti Otopeni és a New York-i JFK repülőtér között Airbus A330-200-as repülőgépével.

A Hi Sky a közelmúltban kapta meg az engedélyt az amerikai hatóságoktól a menetrend szerinti járatok üzemeltetésére, így több mint 20 éves szünet után újra lesz közvetlen járat a román fővárosból az amerikai metropoliszba.

A légitársaság 2024. június 7-től hetente négy alkalommal, a hétfői, szerdai, pénteki és szombati napokon közlekedik az útvonalon az Air Lease Corporation-től (ALC) lízingelt, Airbus A330-200-as gépével.

A légitársaság turista osztályon 349, üzletin pedig 1899 eurós ártól kínálja a jegyeket, amelyek minden utas számára étkezést is tartalmaznak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Hi Sky Brüsszelbe, Barcelonába, Malagára, Dublinba, Kisinyovba, Bordeaux-ba, Tel Avivba és Frankfurtba üzemeltet menetrend szerinti járatokat fő bázisáról, a bukaresti Henri Coandă reptérről, emellett Kolozsvárra és Temesvárra is repül, valamint egyéb román légikikötőkből is üzemeltet járatokat, illetve chartereket.