Újabb szolgáltatással bővült az Airbnb kínálata, virtuális élményprogramokon lehet részt venni a világ számos táján.

Az Airbnb Online Élményprogram szolgáltatása a legújabb eszköz a virtuális utazásra és emberek közötti kapcsolattartásra, a foglalások nélkül maradt Airbnb-házigazdáknak pedig jó lehetőség jövedelemszerzésre a koronavírus-járvány idején. 

Az élményprogramok eddig is rendkívül népszerűek voltak az utazók körében, hiszen helyiek által szervezett időtöltéseket lehetett igénybe venni, például főzőtanfolyamokat, piaclátogatátásokat, egész napos túrákat. A jelenlegi helyzetben nincs lehetőség ilyeneken részt venni, ezt azonban valamilyen mértékben pótolni lehet a virtuális világban.

Az online élményprogramok között házi koncert is szerepel (forrás: Airbnb)

Az új szolgáltatással online lehet “utazni”, hiszen 30 országból kínál különleges programokat, mint például meditáció japán buddhista szerzetessel, vagy svéd cukrászsütemények készítése profi pékkel, esetleg főzés egy marokkói családdal, illetve vegetáriánus ételek készítése egy balinéz családdal, sok egyéb mellett. 

Katherine Powell, az Airbnb Élményprogramok vezetője szerint mivel nagyon sok embernek kell otthon maradnia egészsége megőrzése érdekében, lehetőséget szerettek volna nyújtani a házigazdáknak, hogy más módon, online is kapcsolatba léphessenek a vendégek globális közösségével.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az élmények természetesen nem ingyenesek, 330 forinttól 33 000 forintig terjed a jellemzően egy-másfél órás szolgáltatások ára. A programok listája itt tekinthető meg.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!