A hideg hónapok közeledtével egyre inkább értékelni tudjuk egy puha takaró, egy jó film vagy könyv és az otthon töltött esték varázsát. Az alvás közben hidratáló pizsamát, a zajszűrős fejhallgatót és a különlegesen puha luxustakarót eddig kizárólag az Emirates First osztályának utasai élvezhették, de októbertől az Emirates hivatalos boltjában is megvásárolhatók, így segítségükkel bárki könnyedén becsempészheti otthonába a fedélzeti luxus élményét – közölte lapunkkal a légitársaság.

  1. Zajszűrős fejhallgatóval a külvilág zaja ellen
Forrás: Emirates

A Bowers&Wilkins PX fejhallgatók 22 órás üzemidővel és 3 zajszűrő móddal rendelkeznek, így segítségükkel bárhol könnyedén kizárhatod a külvilágot, legyen szó az iroda, az utca, vagy a repülés zajáról.

A fejhallgatót két színben, exkluzív Emirates táskával kaphatod kézhez, potom 455 dollárért.

  1. Pihenés hidratáló pizsamában

Az Emirates Official Store-ban kapható Hydra Active pizsama a világ első hidratáló hálóruhája, amely meggátolja a bőr kiszáradását, így egy hosszabb repülőút után, vagy a hidegebb hónapok alatt is minden reggel kipihenten és felfrissülve ébredhetsz.

A különleges pizsama anyagában található természetes anyagok, a shea vaj és az argánolaj minden mozdulattal érintkeznek a bőröddel, így alvás közben is folyamatosan biztosítják annak hidratáltáságát. A mikrokapszulás technológiának köszönhetően a természetes hatóanyagok mosás alkalmával sem távoznak, így a pizsamát újra és újra használhatod.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A pizsama S-XXL méretekben kapható, ára mindössze 52 dollár.

  1. Ellazító luxustakaró

A tél és az ünnepi időszak közeledtével különösen jól esik otthon maradni a barátainkkal és szeretteinkkel és bebújni egy nagy, meleg takaró alá egy-egy nyugodt estére.

A rendkívül puha, krémszínű luxustakaró zsebekkel is rendelkezik, hogy kéz- és lábfejedet is melegen tartsa, összehajtva pedig kényelmes párnává is alakítható, így akár utazásra is könnyedén magaddal viheted.

A takaróért 61 dollárt kell fizetni. Az árak nettó árak, így országoktól függően erre még esetenként rájöhet egy kis áfa is.