Járatot indít 2020. április 6-tól Oszakába a Qatar Airways. Japán második legnagyobb metropolisza a légitársaság harmadik célállomása lesz az országban Tokió-Narita és Tokió-Haneda mellett.

A járat kezdetben hetente öt alkalommal közlekedik a Hamad Nemzetközi Repülőtér (HIA) és a Kanszai-reptér között, 2020. június 23-tól pedig már napi rendszerességgel.

Fotó: AIRportal.hu

A Doha – Oszaka útvonalon a Qatar Airways Airbus A350-900-as repülőgépei teljesítenek majd szolgálatot. A repülőgépek fedélzetén 36 business- és 247 turista osztályú ülés várja az utasokat.

Oszaka a Kanszai-régió gazdasági központja, emellett számos történelmi örökség és turistalátványosság is vonzza a látogatókat, itt található Nara az egykori történelmi főváros, az egyik leghíresebb és legrégebbi termálforrás, valamint az UNESCO világörökségi helyszínként számontartott Himedzsi várkastély.

A Qatar Airways jelenleg több mint 250 repülőgépből álló flottát üzemeltet, dohai bázisáról, a Hamad nemzetközi repülőtérről több mint 160 célállomásra repül a légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az utóbbi időszakban a légitársaság számos új útvonalon indított járatokat, köztük a marokkói Rabatba, a törökországi Izmirbe, Máltára, a Fülöp-szigeteki Davao városába, a portugáliai Lisszabonba és a szomáliai Mogadishuba.

A Qatar Airways idén októberben indítja el járatait a malajziai Langkawi és a botswanai Gaborone repülőtereire, 2020 márciusától pedig az angolai Luandába is közlekedik majd az ötcsillagos légitársaság, amely idén a világ legjobbja címet is elnyerte a Skytrax rangsorában.

Cikkajánló:

Kipróbáltuk a Qatar Airways vadonatúj Airbus A350 XWB-jét