A dubaji légitársaság a növekvő szélestörzsű flottájához tervezi a létszámbővítést 2024-ben, mások mellett Magyarországon is toboroz majd.

Az idei év közepén kezdi átvenni az Emirates a korábban megrendelt 65 darab A350-esét, majd várhatóan jövő évtől további 205 darab 777-9-es és 777-8-as repülőgép érkezik a flottába. Ezzel tovább bővül majd a jelenleg 76 ország több mint 140 úti céljára kiterjedő hálózat.

Tavaly az Emirates utaskísérőinek száma 8 ezer fővel nőtt, augusztusban átlépte a 20 ezret, és most ismét globális toborzási akciót indít, ötezer légiutas-kísérő felvételét tervezi 2024-ben.

Forrás: Emirates

A légitársaságnál már jelenleg is száznál több magyar dolgozik, és jövő héten újból toborzó napok lesznek Magyarországon. Ezekre olyan érdeklődőket várnak, akik frissen végeztek a középiskolában vagy az egyetemen, és önéletrajzukban gyakornoki vagy részmunkaidős tapasztalat szerepel. Továbbá azok számára is nyitott a pozíció, akik rendelkeznek egy vagy többéves vendéglátóipari, ügyfélszolgálati tapasztalattal.

A légitársaság január 24-én, 9 órától a Novotel Budapest Centrumban tart nyílt napot.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra, de az érdeklődők már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán.