A megszokott Lufthansa-dizájntól eltérő, tágas központi térrel és remek kilátással rendelkező üzleti várót nyitott a frankfurti repülőtér 1A termináljának schengeni zónájában a német légitársaság.

Az utasoknak immár még pihentetőbb lehetőséget kínál indulás előtt a frankfurti repülőtér 1A termináljának schengeni zónája. A megnövekedett utasforgalom miatt a két meglévő Business Lounge iránt mutatkozó folyamatosan erősödő igényre válaszul a Lufthansa megnyitotta új Panorama Lounge-át – közölte lapunkkal a német légitársaság.

Az A26-os kapuval szemben lévő területen immár 1100 négyzetméteres terület áll rendelkezésre a Lufthansa Business Lounge vendégeinek. Így a repülőtér ezen részén számukra igénybe vehető ülőhelyek száma 40 százalékkal nőtt.

A Panorama Lounge egyik legnagyobb vonzereje a frankfurti repülőtér légi oldalára nyíló lélegzetállító kilátás, hiszen az itt közlekedő gépek közvetlen közelről figyelhetők meg.

A váró, amely némileg különbözik a megszokott Lufthansa-dizájntól, tágas központi teret kínál számos ülőhellyel, széles étel- és italkínálattal. Hozzá tartozik még több kisebb helyiség munkavégzésre vagy éppen pihenésre, dohányzó-rész, további étel-ital kínálat, valamint relaxációs szoba. A mellékhelyiségek is magas színvonalon felszereltek és négy zuhanyzó áll rendelkezésre.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Panorama Lounge hétfőtől péntekig reggel 6 és este 9 óra között vehető igénybe.

Dr. Andreas Otto, a Lufthansa-csoport prémium légitársaságaiért felelős termékmenedzsere és az Austrian Airlines kereskedelmi igazgatója a megnyitás kapcsán elmondta: „Nagyon örülök, hogy a Panorama Lounge üzemeltetésének köszönhetően itt is azt a szolgáltatást kínálhatjuk a váróink vendégeinek, amelyet tőlünk elvárnak. Terveink között szerepelnek egyéb felújítások és bővítések frankfurti központi repülőterünk lounge-területein, amelyek tovább növelik majd a vendégeinknek kínált szolgáltatásaink színvonalát.”