Az Emirates a Dubai Airshow első napján mutatta be az első frissített fedélzetű Boeing 777-300ER repülőgépét és az új First Class kabinokat.

Az új első osztályú kabinok dizájnját a Mercedes-Benz S-Class és a privát jetek ihlették. A mini-lakosztályok padlótól a plafonig érő oldalfallal és elhúzható ajtókkal teljesen privát teret biztosítanak utasaiknak. Az új első osztályú kabinokból hat darabot helyeznek el a 777-esek fedélzetén 1-1-1 elrendezésben.

A középső kabinok mesterséges ablakokat kapnak, melyekben HD monitorokon vetített élőképen élvezhetik a “kilátást” az utasok.

Forrás: Emirates

A légitársaság új Boeing 777-eseinek fedélzetén nem csak az első osztály újul meg, hanem a teljes fedélzet friss dizájnt kap, beleértve a business és turista osztályt, a folyosókat, konyhákat és a mosdókat is.

A most bemutatott fedélzeti berendezésen új tervezésű ülések lesznek minden osztályon és a fedélzeti szórakoztatórendszer frissített verzióját élvezhetik az utasok.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A 777-300ER gépeken bevezetett újítások már a következő generációs, a 2020-as években forgalomba álló 777X-fedélzet elődjének tekinthetők.

Az új fedélzeti berendezés nem csak a gyárból a flottába érkező háromosztályos Boeing 777-eseken jelenik meg, hanem egyes meglévő gépek fedélzetét is felújítják.

A légitársaság dolgozik az A380-asok első osztályainak megújításán is, mely várhatóan hasonló luxuskörülményeket biztosít majd az utasoknak, ugyanakkor 14 helyett csak 11 lesz első osztályú kabinokból az A380-asokon.

Így utazhatnak az elsőosztályú utasok

Forrás: Emirates
Étkezés az első osztályon. Forrás: Emirates
Forrás: Emirates

Turista osztály

Turiszta osztály új generációs ICE és új színvilág. Forrás: Emirates
Turiszta osztály. Forrás: Emirates

Üzleti osztály

Business class. Forrás: Emirates
Business class. Forrás: Emirates