Három, a légiforgalmi irányító képzéssel kapcsolatos kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most hárman nyerhetnek exkluzív látogatást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, az irányítótoronyba!

Nyertesek: Simon Csilla, Bielek Balázs, Piros Attila

Gratulálunk! A nyertesek a megadott emailcímükön kaptak értesítést!

A kvízünkben feltett kérdésekre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik egy előre egyeztetett időpontban részt vehetnek a HungaroControl Zrt. által szervezett exkluzív repülőtéri irányítótorony-látogatáson.

A kérdések helyes megválaszolásához ezen az oldalon találsz segítséget!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A játék időtartama:
2020. március 8-tól 2020. március 15-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés:
2020. március 16.

A kvízbe történő nevezéshez töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg email-címedet és adataidat:

A kvízjáték szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt, akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot, és a kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlenszám-generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott email-címükön, az eredményt az AIRportal Facebook-oldalán és ebben a posztban hirdetjük ki. A nyertesek hozzájárulnak, hogy a nevüket az AIRportal Facebook-oldalán megosszuk. A nyertesek hozzájárulnak, hogy elérhetőségüket a HungaroControl Zrt. részére átadjuk az irányítótorony-látogatás leszervezéséhez. A nyertes tudomásul veszi, hogy a látogatáson csak az vehet részt, akinek a belépését a repülőtérre és az irányítótoronyba az illetékes hatóságok/szervezetek engedélyezik. A nyeremény pénzre vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható, más személyre nem ruházható át. A nyeremény kisorsolásán és a nyertesek értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Vedd kezedbe az irányítást, jelentkezz légiforgalmi irányítónak most!

 

Ha úgy érzed, ezt az állást neked találták ki, jelentkezz most, hogy a tiéd legyen a világ egyik legkülönlegesebb hivatása!