Az Emirates nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat az idén először megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines díjátadón. A légitársaságot a fődíj mellett négy másik díjjal – a Legjobb Nagy Légitársaság a Közel-Keleten és Afrikában, a Legjobb Economy Osztály, a Legjobb First Osztály és a Világ Legjobb légitársaságai – Top 10 – is elismerték – adta hírül közleményében a légitársaság.

A leg-leg-leg... (Forrás: Emirates) | © AIRportal.hu

A leg-leg-leg… (Forrás: Emirates)

A TripAdvisor idén először díjazta külön kategóriában a légitársaságokat a Travelers’ Choice® Awards-on. Az elismeréseket a légitársaságokra 12 hónap alatt világszerte leadott vélemények és értékelések száma és minősége alapján osztották ki a legjobbaknak.

Sir Tim Clark, az Emirates elnöke elmondta: „Megtiszteltetés, hogy a Világ Legjobb Légitársasága címet nyertük el a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 díjátadón. A tény, hogy a díjat független értékelések és visszajelzések alapján kaptuk meg, hűen tükrözi a kiváló utazási élmény biztosítása melletti elkötelezettségünket. Célunk, hogy az Emirates továbbra is az első számú választás legyen az utazás tervezésekor. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat minden osztályon, és munkatársaink is keményen dolgoznak azért, hogy utasainknak a fedélzeten és a földön is a lehető legjobb élményt nyújtsuk az év minden napján.”

Az Emirates a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, amely kiterjedt hálózatában immár 6 kontinens 83 országában 155 célállomást kínál az utasoknak. Az egyik legfiatalabb szélestörzsű flottát működtetve a világ első és egyetlen légitársasága, amely kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló utasszállító flottával rendelkezik.

A légitársaság egy többmillió dollár összértékű fejlesztési programot jelentett be a közelmúltban, amelynek keretében júliustól a zászlóshajónak számító A380-as repülőgépek fedélzeti lounge-a is megújul. Az Emirates nemrégiben számos exkluzív terméket is bevezetett a First és Business osztályon, többek között a világ első hidratáló ruháját a First osztályon, luxus takarókat, a VOYA organikus márka bőrápoló termékeit és új fedélzeti kényelmi csomag kollekciót a Bulgaritól. Tavaly óta az Emirates az Economy osztályon a világ első interaktív fedélzeti kényelmi csomagját, és 100%-ban újrahasznosított műanyag palackból készült fenntartható takarókat kínál.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.