A Business Traveller Middle East 2017 díjátadón négy elismeréssel is értékelték az Emirates törekvését, hogy a földön és a levegőben is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa az utasoknak. A gálán az Emirates a Világ legjobb légitársasága díj mellett a Legjobb First osztály, a Legjobb First osztályú lounge és a Legjobb hűségprogram kategóriákban is elhozta az első díjat – adta hírül közleményében a cég.

„Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy utasainkat a legmagasabb szintű kényelemben részesítsük. A felejthetetlen élmény biztosításához folyamatos innovációra, közvetlenségre és vendégszeretetre törekszünk. A különleges kedvezményeket és előnyöket biztosító Skywards hűségprogramunk elismerése programunk iparág-vezető szerepét is bizonyítja. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy törekvéseinket a Business Traveller Middle East olvasói is értékelik. Szeretnék köszönetet mondani a csapatunknak, hiszen minden siker és díj elkötelezett munkatársaink érdeme” – mondta el Adel Al Redha, az Emirates alelnöke és működtetési igazgatója.

Az elmúlt évben az Emirates leleplezte az új Business osztályú üléseket és a First- és Business osztályon kínált fedélzeti kényelmi csomagokat. Economy osztályon környezetbarát takarókat és interaktív, a kiterjesztett valóság koncepcióját alkalmazó kényelmi csomagokat mutatott be, valamint rendszeresen cseréli a legfiatalabb utasoknak kedveskedő játékkínálatát. A több mint 2600 csatornát kínáló díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszerrel az Emirates továbbra is vezető a fedélzeti szórakoztatásban.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates


Az Emirates 11 millió dollár értékben alakította át a Dubai Nemzetközi Repülőtér B szatelitjében lévő Business lounge-ot, globális hálózatát pedig a fokvárosi Emirates lounge megnyitásával bővítette.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság hűségprogramja, az Emirates Skywards keretében tavaly vezette be a Skywards Cash+Miles-t, amellyel a repülőutak után járó jóváírás pénzben és Skywards mérföldekben is igényelhető minden hűségszinten. A repülőjegyek ára így kedvezőbb, a jóváírás pedig bármely járat bármely osztályán érvényesíthető. A hűségprogram tagjai egy egyszeri látogatásra jogosító belépővel a szintén a légitársasággal utazó ismerőseiket a First és Business lounge-okban láthatják vendégül.

Az Emirates megújította az Emirates Business Rewards hűségprogramot, így a vállalati utasok a megszerzett mérföldeket egyszerűbben beválthatják, és upgrade-et már last minute foglalásokra is igényelhetnek.

Az Emirates Skywards programban a 14 partner légitársaság, például az easyJet és a Qantas mellett 24 szállodai partner is részt vesz, amely világszerte közel 20 000 szálláshelyet kínál.

Az Emirates szintén ebben a hónapban nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines díjátadón. Az elismeréseket a légitársaságokra 12 hónap alatt világszerte leadott vélemények és értékelések száma és minősége alapján osztották ki a legjobbaknak. Az Emirates gyűjtötte be a legtöbb pozitív értékelést ebben az időszakban.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!